Presas. Pilar Aymerich

Primera edició, 2022
Enquadernació suïssa cosida 52 pàgines, 160 x 213 mm.
Impressió òfset ISBN: 978-84-120918-6-1

18.00

Disponibilitat: En estoc

Ojos de Buey és un arxiu dedicat a la fotografia documental realitzada a Espanya en els darrers cinquanta anys; una sèrie de publicacions periòdiques, cadascuna centrada en una feina determinada d’un fotògraf o fotògrafa.

A partir d’aquesta col·lecció, l’arxiu pretén posar en relleu la intrahistòria, la cultura i la contracultura del país i divulgar l’obra d’autors que hagin retratat les seves diverses realitats socials, oferint testimonis del que és quotidià i excepcional.

El cinquè volum de la col·lecció recull un reportatge mai publicat anteriorment íntegrament de Pilar Aymerich sobre un grup de dones preses durant la Transició, com els va tocar fer-se càrrec de la presó, i la lluita feminista per aconseguir dignificar les seves vides. La fotoperiodista Pilar Aymerich és una figura clau del despertar social, feminista i cultural del tardofranquisme i la Transició, i guanyadora del Premi Nacional de Fotografia del 2021.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.