NOVETAT / Passages. Travels in Hyperspace (Pasajes. Viajes por el híper-espacio)

Titol: Passages. Travels in Hyperspace (Pasajes. Viajes por el híper-espacio)
Autor: Thyssen-Bornemisza Art Contemporary y Fundación La Laboral. Centro de Arte y Creación Industrial
Editorial: TBA21 I Thyssen-Bornemisza Art Contemporary
Mesures: 31 x 32 cm
Edició: 2011
ISBN: 978-3-86560-970-0

25.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Pasajes. Viajes por el híper-espacio, una selecció d’obres procedents de la col·lecció del Thyssen-Bornemisza Art Contemporary (T-B A21). Composta principalment per instal·lacions de gran format, l’exposició està concebuda per a propiciar un passeig contemplatiu, situant el cos en el centre de l’experiència artística del visitant i oferint un viatge a una dimensió perceptiva que activa el físic, el sensorial i el cerebral.

Explorant formes de percepció que entrellacen el “real” amb el “virtual”, l’exposició produeix experiències estimulants, provocant l’imprevist i impredictible, no totalment explicable o representable en termes de conceptes o expectatives preexistents. Les obres exposades tendeixen a reestructurar fragments del nostre entorn, a provocar canvis en la nostra comprensió que invoquen tots els registres sensorials i corporals i trenquen els paradigmes del subjecte espectador i de l’objecte de percepció.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.