No Fear of Glass

Autor: Ippolito Pestellini Laparelli & Anna Puigjaner (Editors)
Editorial: Fundación Mies van der Rohe
Mides: 20 x 28 x 0,5 cms
Pàgines: 60
Il·lustracions: Color
Enquadernació: rústica amb sobrecoberta de plàstic i enquadernació amb goma elàstica
Data de publicació: 2021 ISBN: Anglès 9788412367096

35.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

La publicació No Fear of Glass, amb textos de Sabine Marcelis, Anna Puigjaner i Ippolito Pestellini Laparelli, fotografies de Pim Top i disseny gràfic de Sophia Schullan, és el resultat de la intervenció del mateix nom que l’artista, juntament amb Side Gallery i la Fundació Mies van der Rohe, va presentar al Pavelló Mies van der Rohe entre desembre del 2019 i gener del 2020.

Sabine Marcelis va explorar de quina manera els ideals del disseny, la materialitat i les proporcions amb què es va construir el Pavelló es poden traduir en la creació de peces de mobiliari funcionals. El títol de l’exposició i la publicació fa referència al títol del llibre de Josep Quetglas No Fear of Glass sobre el Pavelló de Barcelona de Ludwig Mies van der Rohe i Lilly Reich. És famós el fet que a Mies van der Rohe se li va demanar que no usés massa vidre al Pavelló i, al seu torn, les obres de Marcelis estan produïdes a partir de vidre, portant a l’extrem els límits del material.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.