Mataró Chauffeur Service

Autor: Martí Anson / Latituds
Editorial: Save As… Publications
Data: Gener 2011
Idioma: Català / Espanyol / Anglès
Format: 15 x 21 cm
Pàgines: 64 pp.
ISBN: 978–84–936956–9–9

16.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Aquesta publicació és la guia de la flota de vehicles de luxe Mataró Chauffeur Service fundada per l’artista. Recull la història de l’empresa, la identitat gràfica de l’únic vehicle de la flota i el recorregut del primer servei.

El primer servei realitzat per l’empresa va tenir lloc el maig de 2010 amb el trasllat dels dos membres de l’oficina curatorial Latitudes des de Barcelona a Londres per participar al festival No Soul for Sale: Festival of Independents a la Tate Modern de Londres. El viatge es va dur a terme a través de Mataró i Santander i es va incloure un viatge en ferri al port de Portsmouth, i d’aquí fins a la destinació final: Londres.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.