Entre el objeto y la imagen

Títol: Entre el objeto y la imagen.
Editorial: Alias.
Autor: Lewis Biggs.
Idioma: Espanyol.
Dimensions:14 x 21 cm.
Nombre de pàgines: 244.
Enquadernació: Rústica.
Impressió: Una tinta.
ISBN: 978-607-7985-21-1.

15.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Alias recupera l’edició del catàleg oficial que va acompanyar a aquesta magna exhibició d’art produïda pel Ministeri de Cultura Español a través del Museu Reina Sofia en col·laboració amb el British Council. Un inventari en el qual es traça un recorregut pels processos, experiències i pràctiques dels artistes participants a través d’entrevistes, textos, poemes i comentaris acompanyats per detallades imatges de les obres que van definir la identitat de l’art britànic cap al nou mil·lenni. Aquest llibre és un índex que ajuda a reforçar la teoria que aquest moviment formal ha estat un dels més prominents de la postguerra i que les seves reverberacions encara es poden sentir en les diferents generacions d’artistes que fins al dia d’avui habiten l’illa. En les obres d’aquests artistes es torna unànime la importància de certes consideracions estructurals; manipular l’espai en lloc de tancar-les formes; la relació dels objectes cap a un tot; la funció i la interacció de materials; l’abstinència de la retòrica, el gest grandiloqüent i la intimitat del detall.

“Diversos dels més importants artistes britànics de les dècades de 1960 i 1970 que van ser capaços de trencar amb els esteticismes reduccionistes o formalistes mitjançant la introducció d’una subjectivitat radical en les seves obres, fent que la vida ocupés el lloc de l’art” – LB.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.