El robo del año

Títol: El robo del año.
Editorial: Alias.
Autor: Ulises Carrión.
Idioma: Espanyol.
Dimensions: 14 x 21 cm.
Nombre de pàgines: 128.
Enquadernació: Rústica.
Impressió: dues tintes.
ISBN: 978-607-7985-16-7.

15.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Ulisses Carrión (1941-1989) – Escriptor i poeta. Es va introduir en les arts visuals disposant de diversos mitjans, per a desenvolupar una forma d’obra activa dins de l’àmbit cultural de l’avantguarda internacional de les dècades dels anys seixanta, setanta i vuitanta. Va formar part del grup In-Out Center (Amsterdam, 1972-1975); va editar Després de la poesia i Arguments (Beau Gesti Press, Devon); i va fundar Other Books and Sota (Amsterdam, 1975), un lloc d’apilament de produccions d’artistes encara no classificades dins del mitjà formal de l’art, el qual per les seves característiques va ser el primer en el seu gènere com a espai alternatiu. Aquesta edició bilingüe va ser publicada en col·laboració amb M. H. La instal·lació El robatori de l’any, d’Ulisses Carrión, es va exhibir en el Drents Museum, en Assens, als Països Baixos en 1982. L’obra va tenir cabuda en el museu provincial, malgrat diferir de la mena d’art que acostumava mostrar-se. Degué ser desconcertant la invitació a observar en la foscor gairebé total un diamant desprotegit. El caràcter enigmàtic de la peça va quedar registrat per la lent de Claudio Goulart. Aquesta publicació mostra les imatges capturades en aquella ocasió i indueix als lectors a ser testimonis d’un cas obert. Amb textos de Paulo Silveira, Martha Hellion i Damián Ortega.

“Sobre la taula un disc giratori. Sobre el disc un coixí de vellut. Sobre el coixí un diamant autèntic. La gent pot mirar-ho i prendre-ho a les seves mans o robar-ho.” –UC.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.