Redsistencias. Fotografías, fakes y disidencia mediática

Títol: Redsistencias. Fotografías, fakes y disidencia mediática.
Editorial: MUGA.
Autor: Jorge Fernández Gonzalo.
Colección Biblioteca LUR de Ensayo | 04.
Any de publicació: 2021.
ISBN: 978-84-09-28540-2.
Mides: 10,5 x 15 cm.
Pàgines: 96.

12.00

Disponibilitat: En estoc

Poden els mitjans de comunicació establir dinàmiques socials que transformin la nostra concepció del món? I si això fos així, podrem plantar-los cara i configurar noves maneres de producció visual? A través d’aquestes pàgines es proposa un recorregut per les produccions artístiques i culturals que permeten entendre la complexitat de les xarxes, amb fenòmens com la viralitat, els memes, la postveritat o el Big Data, qüestions essencials per a afrontar els reptes del present. “Redsistencias. Fotografies, fakes i dissidència mediàtica” constitueix un viatge per tals cruïlles visuals, així com un intent per traçar mecanismes de dissidència contra les inèrcies a les quals ens precipita l’exposició continuada als mitjans.

Jorge Fernández Gonzalo (Madrid, Espanya, 1982) és professor de filosofia en la UCM. Ha publicat diversos poemaris, una dotzena d’assajos i diverses traduccions, pels quals ha rebut premis com Hiperión de Poesia (2004), Anagrama (Finalista, 2011) o Premi València d’Assaig (2019).

OBRA GUANYADORA DEL PREMI LUR D’ASSAIG SOBRE FOTOGRAFIA 2020.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.