Post-Arcadia. Qué arte para qué naturaleza

Títol: Post-Arcadia. Qué arte para qué naturaleza.
Editorial: Cendeac.
Autors: Miguel Mesa del Castillo i Enrique Nieto (eds.).
Any: 2020.
Format: 455 p.
ISBN: 9788415556763.

18.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Els textos que recull aquest volum tenen el seu origen en el VII i VIII Curs d’introducció a l’art contemporani organitzats pel Centre de Documentació i Estudis Avançats d’Art Contemporani de Múrcia (CENDEAC) en 2017 i 2018. Amb el títol de “Post-Arcadia. Qué arte para qué naturaleza”, les diferents participacions havien de reflexionar sobre les relacions entre art, arquitectura i naturalesa en un context com l’actual, marcat per la irrupció de Gaia. En aquest temps en què la Naturalesa reclama la seva condició política i la nostra civilització s’enfronta a reptes desconeguts fins ara, l’art i l’arquitectura poden ser llocs d’experimentació i testatge d’alternatives per a tornar a pensar i a recompondre altres mons possibles.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.