Galaxias Explosivas. El arte de David Medalla

Títol: Galaxias Explosivas. El arte de David Medalla.
Editorial: Alias.
Autor: Guy Brett.
Idioma: Espanyol.
Dimensions: 14 x 21 cm.
Nombre de pàgines: 320.
Enquadernació: Rústica.
Impressió: Una tinta.
ISBN: 978-607-7985-10-5.

15.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Aquest llibre del reconegut crític d’art Guy Brett és el primer intent d’agrupar un conjunt d’obra artística fascinant i efímera que escapa a les definicions simples. Nascut a Manila, a les Filipines, en 1942, i radicat des de 1960 principalment a Londres, David Medalla s’ha distingit com un dels principals innovadors de l’avantguarda. La seva obra ha adoptat una multitud de cerques i entusiasmes, formes i formats, per a expressar una visió del món singular però profundament coherent. Orgullós dels seus esforços per mantenir-se independent de les pressions comercials, burocràtiques i intolerants del món de l’art, ha estat no obstant això una força creativa internacional, viatjant, motivant a artistes, creant grups i espais d’exposició, i evolucionant el seu propi art que aspira al sorgiment d’un nou tipus de cultura transnacional i polimorfa.

Guy Brett (Londres, 1942) escriu sobre art i organitza exposicions des de principis dels anys seixanta. Va ser crític d’art per al London Times i editor d’arts visuals del setmanari City Limits. A més, és autor d’assajos monogràfics sobre artistes com Derek BoshierLygia ClarkEugenio DittbornRose FinnKelcey, Tina Keane, Víctor GrippoBrion Gysin, Mona HatoumSusan HillerGhisha KoenigHélio OiticicaLygia Papi i Aubrey Williams.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.