El origen de la obra de arte

Títol: El origen de la obra de arte
Autor: Martin Heidegger
Editorial: La Oficina
Traducció: Helena Cortés & Arturo Leyte
Pròleg: Arturo Leyte
Format: 15 x 21 cm
Nº pàgines: 160
ISBN 978-84-944401-1-3

24.50

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Aquesta nova versió es fa implícitament càrrec del debat sobre l’art i sobre el propi Heidegger tenint en compte el treball dels traductors al llarg d’aquests vint anys. En resposta a la nova exigència i a la recerca d’una major precisió que faciliti al lector la lectura original, hem volgut que aquesta nova versió sigui bilingüe. D’aquesta manera es fa evident no sols el valor i els límits de la traducció, sinó la pròpia expressió de l’autor, tan rellevant en aquest cas. L’edició inclou a més tres imatges que recullen les tres «obres d’art» (de la pintura –el visual–, de l’arquitectura –el plàstic– i de la poesia –el verbal–) entorn de les quals gravita tot el discurs de l’obra.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.