Compartir el mundo

Títol: Compartir el mundo. La experiencia de las mujeres y el arte.
Editorial: Metales pesados.
Autores: María Laura Rosa i Soledad Novoa Donoso.
Any d’edició: 2017.
Nº de pàgines: 212.
ISBN: 978-956-9843-39-6.

18.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

En diferents països del Con Sud, els estudis de gènere i les anàlisis de les teories feministes han crescut amb força des del 1990. Això ha motivat treballs de recuperació d’arxius i recerques sobre artistes dones que, si bé van exercir o encara s’exerceixen professionalment, han estat excloses o marginades dels relats de la història de l’art del continent, els que han apel·lat sovint a la idea de la figura excepcional per a l’ingrés històric d’unes poques. En les pàgines aquí reunides, els/les lectors/es trobaran noves perspectives d’estudi sobre les arts dels segles XIX i XX de l’Argentina, el Brasil i Xile, que visualitzen les creacions d’artistes omeses, buscant amb això posar sobre la taula el problema de la manera tradicional d’escriptura de les històries de l’art. Així mateix, el llibre estableix contacte amb Mèxic, important antecedent en aquesta àrea per a la nostra regió. A “Compartir el mundo. La experiencia de las mujeres y el arte” proposem altres mirades, més inclusives, dels nostres relats artístics.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.