Zeitgesit. Variations & Repetitions + Erratum

Autor: VV.AA.
Editorial: Save As… Publications
Data: Maig 2010 + Maig 2013
Idioma: Espanyol / Anglès
Format: 29 x 41 cm + 20.5 x 29 cm
Pàgines: 64 pp. + ; 88 pp.
ISBN: 978–84–936956–7–5 + 978–84–938430–7–6

10.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Al maig de 2010 vam publicar Zeitgeist. Variations & Repetitions, una edició amb una tirada de 4.000 exemplars impresa en rotativa que, pel seu caràcter d’almanac dels nostres gustos i interessos, va funcionar com a estatement de nosaltres mateixos. Una col·lecció de treballs pels quals sentim admiració i que ens han influenciat la major part dels que treballem avui dia. Inevitablement, les idees de “apropiació” i “apropiació com a recurs” són molt presents, per ser una pràctica amb què ens sentim afins i per la naturalesa de l’acte de publicar: “reproduir” o “citar”.

Amb el pas del temps va sorgir la necessitat de rellegir aquest primer compendi i d’aquesta necessitat sorgeix Erratum. Hem recuperat 400 d’aquells diaris i hem encartat aquesta nova publicació, que suposa la correcció i ampliació de les distraccions detectades amb el pas del temps. Una publicació que entenem com una nota al peu que s’hi afegeix com a comentari.

Aquesta publicació és també la nostra darrera proposta editorial i d’alguna manera dóna per acabat el projecte que vam començar fa sis anys. No obstant això, entenem que un projecte editorial sempre té implícita la idea de creixement aplicat i des del moment en què un llibre surt d’impremta, aquest mai no deixa de créixer. L’única manera d’evitar-ne l’extinció és propiciar-ne el desenvolupament i reactivar-lo.

Els continguts de totes dues publicacions responen a la voluntat de compartir amb els seus autors creences i inquietuds. Són enunciats que hem pres prestats per definir-nos perquè són afins a la nostra manera d’entendre la pràctica artística i perquè demostren moltes de les actituds que ens van motivar a desenvolupar Save As… Publications. I amb aquesta publicació volem contribuir humilment i des de les nostres possibilitats, que el creixement de totes aquestes propostes no cessi, col·laborar a evitar-ne l’extinció: parlar-ne.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.