UNTITLED DRAWINGS

Títol: Untitled Drawings
Autor: David Franklin
Editorial: David Franklin
Ciutat d’Edició: Barcelona
Mesures: 20,5 x 25,5 cm.
de pàgines: 70
Enquadernació: Tapa dura
Data de publicació: 2021
ISBN: 978-84-09-29872-3

30.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Untitled Drawings és una publicació que recopila una sèrie d’obres completades durant els últims anys que exploren realitats en constant canvi; la fragmentació i la mutació; l’arquitectura, el paisatge i la percepció; el sinistre i l’inconscient. Aquestes obres posseeixen un enfocament fetitxista, lliscant-se entre l’abstracció i la representació, emprant un conjunt destil·lat de tècniques (tinta, llapis, paper) per a explorar les possibilitats i irrealitats del món que ens envolta.

Aquesta publicació és una edició de 100 exemplars, cadascun numerat i signat a mà. El llibre inclou 48 obres, a més de textos dels artistes Sergi Botella i Paco Chanivet. Els textos estan en anglès i castellà.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.