Stories

Stories. Almudena Lobera

Editorial: Caniche Editorial (2022)
Idioma: Espanyol i Anglès (Edició bilingüe)
Disseny editorial: Elsa Paricio
Pàgines: 178 pàgines
Mides: 170 x 240 mm.
Impressió: Color en tres tipus de paper. Imprès a Espanya © 2022
Enquadernació: rústica tapa tova.
ISBN: 978-84-123224-6-0

24.00

Disponibilitat: En estoc

Stories és una exposició dins una exposició. Planteja una altra manera de visitar una mostra d’art modificant la lògica de la ubicació de l’obra, espai i espectador. Dins d’una estructura museogràfica, una sèrie d’escultures es trasllada en una cinta mòbil davant dels visitants que, detinguts davant de finestres, poden gravar allò que veuen sense desplaçar-se de la seva posició.

Les peces, proposades per a una lectura lineal, són obres autònomes que connecten gèneres i tècniques tradicionals amb tractaments digitals de la imatge, alhora que dialoguen amb el mateix display en què estan exposades.

Amb aquest llibre, l’artista Almudena Lobera completa el projecte expositiu Stories, que va tenir lloc a Espai CDMX. (Ciutat de Mèxic, 2020). Amb textos d’Agustín Fernández Mallo, Fernando Castro Flórez, Isabel Abascal, Tiago d’Abreu Pinto, Alfredo Aracil, Alicia Grueso, Ana, Himes, Emma Brasó, Cristina Garrido, Abel Hernández, LLANÇA Atelier, Luis Francisco Pérez, Maria Regina Pérez Castillo, Yann Leto, Dàlia de la Rosa, Nacho Ruiz, Nicola Mariani, Amanda Núñez, Cinta Tabuenca i Chus Tudelilla.

+ info: Caniche Editorial
http://www.almudenalobera.com/Stories

[El projecte Stories va ser realitzat amb una Beca Leonardo 2018
per a Investigadors i Creadors Culturals de la Fundació BBVA]

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.