per_cromwell

Títol: per_cromwell.
Editorial: Puigfaura.
Autors: Vicenç Altaió i Per Cromwell.
Estoig 282 x 282mm. x 15mm. de llom.
Llibre: Tapa dura al crom sense impressió.
120 pàgines impreses a 3+3tintes, tritons.
Enquadernació: Tapa dura cosida amb fil negre.
Llengua de publicació: Edició en anglès amb original en català i traducció al castellà i al suec.
Any de publicació: 2018.

108.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Una fotografia en blanc i negre copsa de manera inquietant la nostra atenció. Un dia rere l’altre n’apareixen de noves publicades. És la màgia de les xarxes: no saps qui, ni des d’on, ni com… però fa unes hores se n’acaba de publicar una de nova. Impressionants. De sobte, sense saber-ho, les imatges d’algú —ahir per a nosaltres un perfecte desconegut—passen a formar part intrínseca nostra. És així com decidim, àvidament i impulsivament, que aquestes imatges podrien ser mereixedores d’una edició especial.

Impacte, color, vida… L’autor d’aquestes fotografies és Per Cromwell, un fotògraf que gaudeix d’una mirada fotogràfica amb una sensibilitat especial, gairebé única, amb la qual capta en cada instantània quelcom indefinit i indeterminat que et trasllada al futur, a una nova dimensió. En un altre àmbit creatiu –el de l’escriptura–, aquesta habilitat comunicativa també la té el poeta i assagista Vicenç Altaió, que amb el seu traç literari i una alta capacitat sensitiva i suggeridora té el do de saber-nos transportar a una altra òrbita, tot descobrint una lectura alternativa i diferent del pensament.

L’explosió creativa conjunta de Cromwell i d’Altaió encaixa sorprenentment en aquest llibre en una dualitat perfecta; d’aquí neix una estructura que dona forma i vertebra el llibre d’art, on les poètiques fotogràfica i literària es fonen per apoderar-se del lector en cada doble pàgina.

Felip Puig i Roser Faura, editors.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.