Miró i els poetes catalans

Títol: Miró i els poetes catalans.
Editorial: Enciclopèdia art.
Artista: Joan Miró.
Edició limitada i numerada.
Llibre de gran format (30x40cm, 330 pàgines i 215 il·lustracions)
Llibre d’estudi escrit pels principals experts internacionals.
Il·lustrat amb fotografies i documents, molts d’ells inèdits.

990.00

Disponibilitat: En estoc

Miró i els poetes catalans s’emmarca en la sèrie de llibres que Enciclopèdia ha dedicat anteriorment als grans noms de l’art català del segle XX, com Picasso o Dalí. En aquest cas, el protagonista és un dels nostres pintors més universals, valorats i cotitzats. I la manera d’aproximar-nos-hi és un llibre de llibres, un recull de totes les obres que Miró va fer amb els poetes catalans: J.V. Foix, Salvador Espriu, Joan Brossa, Salvat-Papasseit… En molts casos, d’aquelles col·laboracions se’n van fer edicions curtíssimes, per això, haver aconseguit aplegar-les totes en un sol volum suposa una iniciativa editorial i cultural extraordinària, a més d’una oportunitat única de conèixer un material en gran part inèdit.

Miró i els poetes catalans és una edició de tiratge numerat, limitat a 1.500 exemplars, que consta d’un llibre de gran format i d’un llibre d’estudi dins d’una capsaestoig. El projecte ha estat dirigit per Vicenç Altaió, un dels principals experts en el pintor, i ha comptat amb l’estreta col·laboració dels successors de Joan Miró, de la Fundació Joan Miró de Barcelona i de la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.