Brossa. Poemes visuals

Títol: Brossa. Poemes visuals.
Editorial: Enciclopèdia art.
Artista: Joan Brossa.
Edició limitada i numerada.
Llibre de gran format “Brossa. Poemes visuals” – Obra gràfica completa de Joan Brossa. Mesures caixa: 31,5 x 41,5cm. 344 pàgina i 160 poemes visuals.
Llibre d’estudi de Glòria Bordons i Marc Audí.
Poema objecte de Joan Brossa (A amb un punt)

990.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Aquesta obra ha anat a cura de Glòria Bordons, directora de la Fundació Joan Brossa. La poesia visual de Joan Brossa és d’una riquesa incontestable: Brossa és reconegut internacionalment com un dels més grans poetes visuals, si no el més gran. I no cal dir, doncs, que indiscutiblement és el més gran dels catalans. La seva capacitat creativa aconsegueix fer entrar el lector en un món ple de suggeriments i de sorpreses, amb unes imatges d’aparença generalment simple però carregades de subtilesa.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.