El sexo que habla - Osvaldo Lamborghini

Títol: El sexo que habla – Osvaldo Lamborghini
Editor: Macba.
Autor: Diversos autors.
ISBN: 978-84-92505-74-6.
Any de publicació: 2015.
Pàgines: 252.
Dimensions: 15 x 21,7 cm.
Il·lustracions: 166.

38.00

Disponibilitat: En estoc

Osvaldo Lamborghini (Buenos Aires, 1940 – Barcelona, 1985) és un dels escriptors més particulars i fascinants de la literatura argentina contemporània. Amb només tres llibres publicats en vida –El fiord (1969), Sebregondi retrocede (1973) i Poemas (1980)–, juntament amb Novelas y cuentos (1988), Tadeys (incomplet, 1994) i Teatro proletario de cámara (2008), que van aparèixer pòstumament, la seva llegenda no ha deixat de créixer i ha ubicat l’autor de Buenos Aires en l’espai del mite.

La biografia de Lamborghini compleix amb gairebé tots els trets del maleïdisme, però la seva trajectòria rebat qualsevol intent de classificació. Tot i així, hi ha un vessant de la seva obra –treballs amb collages fotogràfics, llibres intervinguts mitjançant imatges i textos, cartells i dibuixos–, que encara està pendent d’una investigació més àmplia. Aquest catàleg presenta una selecció d’aquests materials que fins ara formaven part de l’arxiu personal de l’autor i que, per tant, no s’havien mostrat al públic encara.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.