XY XX - Fosi Vegue

Títol: XY XX.
Editorial: Dalpine.
Autor: Fosi Vegue.
Any de publicació: 2014.
Edició: Fosi Vegue + Eloi Gimeno.
Pàgines: 108.
Mides: 24 x 16 cm.
ISBN 978-84-617-0316-6.

25.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Un pati de veïns amb habitacions on acudeixen prostitutes amb els seus clients, mentre el fotògraf, ocult, observa des de la finestra de davant allò que ha de romandre invisible. Temes com la prostitució o el porno es converteixen en perniciosos quan un sistema o una societat al servei d’aquest sistema així l’identifiquen, i no existeixen sense un context legal que defineixi els límits del que és públicament visible. El sexe passa a convertir-se en una manera de control. Les càmeres actuals lluiten per fer desaparèixer el soroll digital i aquí s’explota al màxim. L’augment exagerat de la sensibilitat amb la finalitat de fer més clar el subjecte, no fa sinó enterbolir i alterar el missatge. El soroll aclaparador és el nostre propi inconscient, és l’espai mental en el qual el sexe actua com a catalitzador dels nostres instints, dels nostres desitjos i contradiccions.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.