Matices del arte en América Latina

Títol: Matices del arte en América Latina
Autora: Andrea Hinteregger De Mayo
Editorial: Turner
Mesures: 14.8 × 21 cm
Nº pàgines: 152
Idioma: Espanyol / Anglés
ISBN: 978-84-17866-03-7

24.00

Disponibilitat: En estoc

Un retrat de la riquesa de l’art llatinoamericà contemporani a través de les seves creacions.

Andrea Hinteregger De Mayo es pregunta si existeix alguna cosa que pugui dir-se art llatinoamericà. Això li porta a estudiar la diversitat cultural de països com Argentina, Brasil, Hondures, Mèxic i Perú.

A través de setze exposicions que agrupen 44 artistes llatinoamericans, realitzades entre 2010 i 2016, Hinteregger De Mayo ofereix una panoràmica de la complexitat de l’art contemporani que representen.

El llibre compta amb una desena de textos de l’autora que acompanyen la selecció d’obres de les exposicions presentades. Aquests es complementen amb altres signats per la doctora en Estudis culturals llatinoamericans Lisa Blackmore, els curadors Clarissa Diniz i Pablo León de la Barra, l’artista Teresa Margolles i l’assessora i historiadora d’art Muriel Pérez.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.