Books never lockdown - Póster

Poster creat per Àlex Gifreu i Cecilia Martín en motiu de la Fira ArtsLibris 2020.
Aquest cartell és el segon de la sèrie ‘Books Never…’ creada per Àlex Gifreu i Cecilia Martín, que anirà evolucionant i mutant al llarg dels anys –Books Never Lie, Books Never Breathe, Books Never Kill…— per finalitzar en un manifest.

5.00

Disponibilitat: En estoc

La capacitat del llibre per escampar i distribuir de manera rizomàtica idees entre els cossos, el fa ser un cos expandit impossible de tancar, impossible de localitzar. El potencial del llibre es troba en aquesta condició viral, que li permet viure en incomptables hostes a través de diferents generacions i diferents llocs. Els llibres són idees materialitzades i com diu Úrsula K. Le Guin: “La idea per la seva naturalesa mateixa necessita ser comunicada: escrita, explicada, realitzada. Com l’herba, la idea busca la llum, estima les multituds, les barreges l’enriqueixen, creix més vigorosa quan se la trepitja”.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.