W - Gabriel Ventura

Títol: W.
Editorial: Edicions Poncianes.
Autor: Gabriel Ventura.
Disseny: Rosa Tharrats.
ISBN: 978-84-7226-880-7.
Format: Rústica.
Idioma: Català.
Pàgines: 184.
Any: 2019 (segona edició).

19.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

«Tot sol, tancat en aquesta habitació d’hotel, la meva passió per les llistes i els catàlegs s’accentua. Llistes efímeres, utraràpides, filles d’una gran dificultat. És una època absolutament boja, amor meu. Totes les èpoques ho són, però un bon dia apareix una escletxa i, glups, s’hi cola un doctor —o un impostor— i inventa una nova malaltia que cura l’anterior. Crec que, en realitat, el que canvia és el gest a repetir. Canvien les repeticions. Totes les èpoques, a la seva manera, han estat boges. Nosaltres fa temps que vam perdre el cap: i ara el cap perdut s’ha duplicat, i hi ha l’oblit, i l’ombra allargada de l’oblit sense superfície on projectar-se.»

W és una barreja de poesia, ficció i epístola, a cavall entre diversos gèneres i tècniques (collage, samples textuals, apropiacionisme), que parteix del recurs de la capsa trobada per arribar a una reflexió fragmentària del món que ens envolta, de la mà d’una història d’amor gens convencional. Pren el títol del seu caràcter principal, W, un personatge que es dedica a viatjar per ciutats de tot el món amb una estranya missió: transportar un gripau vermell amb poders misteriosos. W segueix cegament les ordres dels seus caps, uns éssers invisibles i totpoderosos que l’enviaran als llocs més desconeguts i remots del planeta, quasi sempre en habitacions d’hotel de mala mort. Des d’aquestes habitacions W escriu cartes, poemes i tot tipus de reflexions a Anastàsia, la seva estimada, que el lector només coneixerà a través de la veu del protagonista. Cartes, poemes i reflexions que són enviades no només des de diversos racons del globus sinó, també, pel que sembla, des d’èpoques diferents: mitjans del segle XIX, principis del XX, en ple segle XXI o, fins i tot, des del segle XXII. Qui és realment W?

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.