The Void

Títol: The Void
Autor: Wolfgang H. Scholz
Editorial: Turner
Mesures: 24 × 30 cm
Nº pàgines: 240
Idioma: Anglès
ISBN: 978-84-17866-07-5

40.00

Disponibilitat: En estoc

Llibre monogràfic sobre una de les artistes més polifacètiques i fonamentals de l’art contemporani llatinoamericà. Figura absoluta de l’art llatinoamericà en l’escena internacional, Vicunya és considerada una de les màximes representants de la performance, però és també escriptora, poeta, activista i artista visual.

Des de fa dècades desenvolupa un cos de treball variat i multidisciplinari, construït a partir de paraules, imatges, entorns i una combinació de llenguatges, mitjans i tècniques. En el seu treball es reflecteix el seu compromís permanent amb temes que abasten l’erotisme, els llegats colonials, les lluites d’alliberament, la felicitat col·lectiva, el pensament indígena i la devastació ambiental.

Sota la direcció del crític i investigador Miguel Ángel López, el llibre recull assajos de destacats autors i una selecció d’escrits de l’artista.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.