Pattern Nor Painting

Títol: Pattern Nor Painting
Autora: Ada Van Hoorebeke
Editorial: Bom Dia Books
Mesures: 28 x 21 cm
Edició: 2021
Ciutat d’edició: Berlín
Idioma: Anglès
ISBN: 978-3-943514-68-1

28.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Els motius produïts durant els intensos processos de tenyit -que utilitzen indi, orina i extractes de materials naturals de deixalla- no són patrons convencionals de tela ni d’encaix, només tenen una relació llunyana amb la pintura batik. No obstant això, són simulacions i retrats de tots dos. Pattern Nor Painting comença en un taller de batik en Bantul, Indonèsia, on una artista es retroba amb el seu llenç en blanc i amb les tècniques de batik que va aprendre d’un artista en Serekunda, Gàmbia, fa molts anys. Com es documenta en aquesta publicació, les instal·lacions i actuacions de Van Hoorebeke combinen hàbilment tèxtils i ceràmiques úniques amb productes de la cadena de producció, que van des de peces d’automòbil fins a melmelada de maduixa. El seu treball, que es basa en tradicions mil·lenàries de producció de batik per a les comunitats i entorns actuals, encarna l’artesania antiga, la narració d’històries, el temps, el pensament femení i, sobretot, la connexió amb el món natural.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.