The Merge - Sara Brincher / Peter Helles / Tobias Selnaes

Títol: The Merge.
Editorial: RM.
Autors: Sara Brincher Galbiati, Peter Helles Eriksen, Tobias Selnæs Markussen.
Format: Hardcover.
Pàgines: 136.
Mides: 21 x 28,4 cm.
Idioma: anglès.
ISBN: 978-84-17975-59-3.
Any de publicació: 2020.

47.00

Disponibilitat: En estoc

I si resulta que el nostre món és només una creació, una il·lusió fabricada?

Fa uns anys, aquesta discussió existencial es limitava només al món acadèmic i al de la ciència-ficció. Però les coses estan canviant. El Bank of America recentment va encarregar un informe als seus clients en el qual declarava que la possibilitat que visquem en una realitat artificial se situa entre el 20 i el 50%. El fundador de Tesla, Elon Musk, creu que la probabilitat que no visquem en una simulació per ordinador és d’una entre mil milions.

The Merge explora visualment aquesta qüestió: és possible que la nostra realitat física no existeixi de la forma que creiem, sinó que sigui una simulació per ordinador?

The Merge és el segon llibre de Sara Brincher Galbiati, Peter Helles Eriksen i Tobias Selnaes Markussen, tres artistes documentalistes que viuen i treballen a Copenhaguen.

En tots els seus projectes, Sara, Peter i Tobias comparteixen i participen en tots els aspectes del procés, des de la recerca, les entrevistes i les fotografies, fins a l’edició final de les imatges i el disseny del llibre.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.