Small things in silence - Yamamoto Masao

Títol: Small things in silence.
Editorial: RM.
Autor: Yamamoto Masao.
Enquadernació: Pasta dura con tela.
Pàgines: 132.
Mides: 24 × 30 cm.
Idioma: Bilingüe (ENG-ESP).
ISBN: 978-84-17975-01-2.
Any de publicació: 2020.

50.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Masao Yamamoto, nascut en 1957 a la ciutat de Gamagori, dins de la prefectura japonesa d’Aichi, és un fotògraf que començà els seus estudis d’art com a pintor, estudiant pintura a l’oli sota la supervisió de Goro Saito en la seva ciutat natal. Masao trobà en la fotografia, el mitjà ideal per al tema que li preocupava: capturar imatges que poguessin evocar records.
El llibre “Small Things of Silence” fa un recorregut per vint anys de la carrera d’un dels fotògrafs més importants del panorama japonès. En paraules del mateix Yamamoto: “intento capturar els moments que ningú no veu i fer-ne una foto. Quan els veig impresos, una nova història apareix”.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.