Secreto Sarayaku - Misha Vallejo

Títol: Secreto Sarayaku.
Editorial: RM.
Autor: Misha Vallejo.
Format: Hardcover.
Pàgines: 108.
Tamany: 19 x 25,4 cm.
Idioma: Edició trilingüe – Kichwa, ESP, ENG.
ISBN: 978-84-17975-33-3.
Any de publicació: 2020.

30.00

Disponibilitat: En estoc

El llibre “Secreto Sarayaku” és una reinterpretació fotogràfica subjectiva de la filosofia ancestral Kichwa del Kawsak Sacha o Selva Vivent. Aquesta cosmovisió afirma que tots els elements en el bosc estan vius, tenen un esperit i estan interconnectats. Per a aquesta comunitat, la conservació de la seva llar és primordial per a la supervivència humana.
El llibre apel·la a una narrativa circular que s’enfoca, d’una banda, en la relació de la comunitat amb els Sacha Runakuna o Éssers Suprems Protectors de la selva. Aquestes deïtats mitològiques no poden veure’s a simple vista (o amb ajuda de càmeres). Es pot accedir a ells només a través de les connexions espirituals dels Yachackuna, dels savis. D’altra banda, el llibre investiga visualment la relació entre la comunitat i el món exterior a través de la tecnologia com la Internet i les xarxes socials.
Aquest llibre és un objecte físic que perdurarà en el temps com un testimoni emocional de la filosofia Kichwa.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.