Santa Bárbara Bendita

Ángel García
Primera edició, 2021
52 pàgines,
160 x 213 mm

ISBN: 978-84-120918-3-0

18.00

Disponibilitat: En estoc

Europa està en crisi i les vulnerables economies del sud senten el cop més fort. Una de les indústries més afectades a Espanya és la mineria, on el tall d’ajuts arriba de manera abrupta. Davant la falta d’un pla per reconvertir el sector i reubicar els treballadors, tota la conca minera es veu cada dia més a prop de l’abisme.

A les regions mineres d’Astúries i Lleó, la ràbia dels treballadors per l’amenaça que penja sobre el futur s’ha materialitzat en vagues i enfrontaments amb la policia. Mentre alguns opinen que els miners es creuen especials davant de les retallades que està patint el país sencer; altres els admiren per defensar els seus llocs de treball i les comarques. Davant d’aquesta perspectiva, el conflicte obrer s’ha projectat per sobre de la reivindicació inicial per conglomerar el descontentament popular davant les reculades socials i la manca de solució a la crisi.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.