NORTH LINE

Autor: Fyodor Telkov, Sergey Poteryaev
Páginas: 152 pags.
Format:
285 X 210, 71 photographs
Language: English, Russian
Editorial: Snowfox Works, Slovenia 2022
ISBN: 978-961-95459-0-4

65.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Entre 2012 i 2014, Fyodor Telkov i Sergey Poteryaev van viatjar per les regions del nord de Rússia, documentant la vida dels nadius Mansi, Selkup, Nenets i Khanty. El llibre conta una complicada història d’interacció entre cultures, desaparició gradual dels antics costums i canvis inevitables impulsats pels processos globals.

La bellesa salvatge de la dura naturalesa del nord i la vida tradicional en un campament de pastors representen només un extrem de l’espectre. En aquest projecte els fotògrafs van intentar captar tota la gamma d’etapes de transició a la vida urbana “moderna” en la Línia Nord. La seqüència uneix els retrats de la població local de diferents edats, professions, històries de vida; els paisatges en el canvi d’estacions, els interiors de les llars i les naturaleses mortes que representen tota la diversitat d’estats d’aquesta transició. Aquests detalls de la vida quotidiana descobreixen noves capes de significats i la complexitat d’aquest procés que fundi les influències religioses i culturals, els hàbits tradicionals amb l’estil de vida modern per a crear noves formes, algunes de les quals germinen en una nova cultura, però altres són efímeres i de curta durada. La importància de captar i documentar aquests estats és vital per a comprendre no sols la percepció de pertinença d’aquests pobles, sinó la nostra pròpia cerca d’identitat.

 

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.