Like Stains of Red Dirt - Juan Orrantia

Títol: Like Stains of Red Dirt.
Editorial: Dalpine.
Autor: Juan Orrantia.
Any de publicació: 2020
Disseny gràfic: Jaime Narváez.
Pàgines: 98.
Mides: 26,5 x 22 cm.
Primera edició de 500 còpies.
ISBN 978-84-09-19020-1.

35.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Like Stains of Red Dirt reuneix una sèrie de moments que donen compte de l’experiència d’un lloc concret. En aquest treball realitzat després de viure més de deu anys a Johannesburg, Sud-àfrica, la mirada de Juan Orrantia es dirigeix cap a l’interior. A través de la combinació d’escenes espontànies, intuïtives i altres construïdes, el llibre va desgranant moments, gestos i objectes de la seva pròpia casa i dels voltants. El seu ús del color i de les ombres crea un llenguatge que neix del subjectiu, de l’experiència diària i de la imaginació. En un país marcat de tantes maneres pel color, les fotografies ens conviden a pensar en la superfície tant com una forma seductora, quant com una il·lusió. Aquestes suggereixen emocions i inquietuds, així com la presència de corrents històrics, polítiques i representacionals subjacents que travessen el context en el qual s’han pres.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.