Donde doblan los mapas - Juan Valbuena

Títol: Donde doblan los mapas.
Editorial: RM.
Autor: Juan Valbuena.
Enquadernació: Pasta rústica.
Pàgines: 126.
Mides: 24 × 33 cm.
Idioma: espanyol.
ISBN: 978-84-17975-39-5.
Any de publicació: 2020.

30.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Juan Valbuena (Madrid, 1973) mariner de vocació, li fascinen els relats. S’embarca i ens condueix a través de cadascun dels seus treballs cap a històries que troba en els intersticis, en les fissures de territoris sense imatges per a treure a la llum vivències invisibilitzades, no fotografiables o silenciades. Per això, tots els seus projectes, des de la seva sèrie Noray, Un lugar de la Mancha, Salitre, and Ojos que no ven, corazón que no siente fins a Dalind, el seu últim treball, encara inèdit, requereixen temps, molts anys de desenvolupament i necessiten un esforç per part de qui els veu. Exigeixen el nostre compromís de no ser simples espectadors, sinó intèrprets d’un present o un passat.

La fotografia de Valbuena està feta per a ser experimentada, ja que en tot moment es tracta de resoldre un enigma o de revelar un secret. Obrir el mapa de Juan Valbuena és albirar ports de diàleg, una conversa amb els altres, amb la nostra espècie, una invitació a ser més solidaris.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.