Birds - Jim Dine

Títol: Birds.
Editorial: Steidl.
Artista: Jim Dine.
Pàgines: 88.
Edició limitada de 150.
Tapa dura / Enquadernat
29.5 x 31.5 cm.
Idioma: Anglès.
ISBN 978-3-88243-240-4.

120.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

“Hola, el meu nom és Jimmy”, li va dir un corb al nen, Jim Dine, quan els seus pares el van portar al zoo. Els dos Jimmys es van connectar mitjançant un enllaç secret. “Moltes coses m’espantaven quan era un nen, però això m’espantava també … i ho vaig entendre”. La trobada amb l’ocell va ser percebut pel nen com una mescla de por, fascinació i una comprensió més profunda del seu món inconscient. Posteriorment, l’artista va transformar el seu record en una fascinant sèrie de fotografies en blanc i negre.
Són simbòlics, profunds, místics o simplement imatges d’animals estimats? Un ocell quotidià, poc espectacular, pot aparèixer a l’espectador com un personatge de la mitologia, com un bufó en la cort medieval, com un estrany missatger d’un món darrere d’escena. Jim Dine parla als ocells i els ocells responen, perquè estan en termes íntims.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.