Signatura de llibres. Colita

Ens complau anunciar que el proper dimarts, 21 de desembre de 2021 a les 19h, Colita signarà exemplars del seu llibre Antifémina a RocioSantaCruz. L’Ajuntament de Barcelona coedita el llibre amb Terranova i amb la col·laboració del Archivo Colita Fotografia.

Antifémina va ser originalment publicat el 1977 per Editora Nacional, però la mateixa editorial el va retirar immediatament del mercat i és avui un llibre de culte pràcticament introtable, que ha merescut fins i tot una exposició específica del Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofía per reivindicar la seva condició de pioner de la lluita feminista en aquest país. Amb textos implacables de Mª Aurèlia Capmany i fotografies inapel·lables de Colita, el llibre era un míssil a la fràgil Espanya de la transició democràtica. 45 anys més tard, gràcies a l’esforç i lideratge d’Arxiu Colita Fotografia, que ha localitzat i restaurat els negatius originals, i mitjançant una coproducció de l’editorial Terranova i l’Ajuntament de Barcelona, Antifemina torna a veure la llum en una nova edició, supervisada personalment per Colita, que treu partit de l’excel·lència tècnica actual per mostrar les fotografies com l’autora hauria desitjat originalment.

Els textos de Mº Aurelia Capmany, desapareguda ja fa uns quants anys, s’han respectat en la seva integritat per homenatjar la seva memòria i demostrar, lamentablement, l’absoluta vigència de les seves denúncies i reflexions.

Un llibre imprescindible per als amants de l’art, els interessats en la història i els estudiosos de les perspectives de gènere.

Antifémina està disponible a ArtsLibris

https://artslibris.cat/tienda/fotolibro/antifemina/

A més, us recordem que per celebrar les festes la nostra llibreria presenta una selecció de llibres amb ofertes especials. +info

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.