Imatges i altres sublevacions

La performatividad de las imágenes, Andrea Soto Calderón

Us anunciem la publicació de La performatividad de las imágenes, d’Andrea Soto Calderóncol·laboradora especial d’ArtsLibris i directora del nostre Seminari Internacional. El seu nou llibre, editat per Metales Pesados, reflexiona sobre el poder constructiu, i no simplement il·lustratiu, de la imatge, així com de les possibilitats d’articular crítiques als sistemes hegemònics mitjançant l’expressió visual.

“Si bé la majoria de les imatges que circulen són per consumir objectes i no per construir mirades, això no implica que no continuïn sent artefactes de potència especulativa, poètica i política. Per a l’autora, en aquestes formes d’interrupció fràgil és on pot ocórrer la revolta de les formes”.

ArtsLibris reforça la seva estreta relació amb la producció cultural d’Amèrica Llatina, així com la seva obstinació a promoure la crítica decolonial feminista, de gran rellevància per a aquesta editorial de referència en l’art i el pensament crític.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.