Idilio - Gonzalo Elvira

Títol: Idilio.
Artista: Gonzalo Elvira.
Editorial: Cerilla Ediciones.
Col·laboració Galería RocioSantaCruz i Fundación Botín.
Textos: Zaida Trallero, José Luis Corazón Ardura, Paula Bertúa i Susana Bañuelos.
Fotografies: Dani Rovira i Equip Gasull.
Disseny gràfic: Pedro Hugo Carmo.
Traducció a l’anglès: Mariana Viotti.
Pàgines: 54.
Any d’edició: 2020.
Format: 28 x 21 cm.
ISBN 978-89-09-17488-1.

20.00

Disponibilitat: En estoc

Aquest llibre es va publicar amb motiu de l’exposició ‘’Idilio’ de Gonzalo Elvira a la Galeria RocioSantaCruz del 12 de desembre de 2019 al 8 de febrer del 2020.

Si bé la Bauhaus es mostrava avançada per al seu temps aplicant un ensenyament revolucionari i experimental que considerava per igual el sexe femení, tal com indicava una proclama en un dels seus fullets de propaganda: ¿Estàs buscant la veritable igualtat com a dona estudiant?, documents i relats personals palesen que no va ser així. Gonzalo Elvira (Patagònia, Argentina, 1971) té projectes que apunten en aquesta direcció. A Bauhaus, 1919. Modelo para armar (començat el 2011), l’artista dibuixa dissenys ideats per les dones a la Bauhaus, en una mena de reivindicació d’aquelles produccions. Les peces tridimensionals que Elvira inclou en aquesta sèrie fan referència a un dels arguments utilitzats pel professorat, per a les noies que aspiraven a treballar als tallers d’arquitectura o ebenisteria de l’escola i que eren adreçades als tallers de ceràmica o tèxtil, com era la manca de tridimensionalitat.

 

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.