Último Sur

Títol: Último Sur
Autors: Rodrigo Gómez Rovira
Editorial: Éditions Xavier Barral
Mides: 20,5 x 27,5 cm
Nº pàgines: 144
Enquadernació: Pasta dura
Data de publicació: 2019
ISBN : 978-23-65112-09-3

39.00

Disponibilitat: En estoc (es poden reservar)

Último Sur porta el lector a un viatge a la fi del món combinant les fotografies de Rodrigo Gómez Rovira amb les del seu avi, que es va mudar a Terra del Foc el 1938 després de la gran reforma agrària de Xile. Gairebé quaranta anys després, la següent generació va fugir a França per escapar-se de la dictadura. A mitjans de la dècada de 1990, Rodrigo Gómez Rovira va decidir tornar a Xile a la recerca de les seves arrels i història familiar.

Último Sur és un llibre híbrid, que reuneix un àlbum familiar creat pel seu avi i fotografies del propi autor de la vasta regió de Terra del Foc, una terra magnífica i aïllada, que deixa volar la imaginació. Revela un ardu món agrícola on els agricultors portaven vides difícils. Retrats que donen testimoni d’un temps oblidat llisquen entre escenes de la vida quotidiana i els imponents paisatges salvatges entre la muntanya i el mar.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.