La Tierra Baldía

Editorial: Ediciones Posibles
Primera edició:
250 exemplars
Fotografies i textos: Fernando Puche
Muntatge: Juan Vallbuena i Fernando Puche
Disseny: underbau
Preimpressió: Miguel Puche
Mides: 12 x 18,5 cm (el mateix format que el poemari original d’Eliot)
Pàgines: 104
Impressora: Palerm
Data de publicació: setembre de 2022

25.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Availability: In stock

T. S. Eliot va publicar l’any 1922, enmig d’un món devastat per la Primera Guerra Mundial, The Waste Land, un poema majúscul que va trencar les costures de la tradició poètica fins ara. Va ser el clam d’una generació que s’enfrontava a les conseqüències de la catàstrofe. Cent anys després, Fernando Puche pren el pols a la societat actual, buscant les ressonàncies del propi territori, un món que guarda algunes similituds amb aquell. Un llibre reflexiu amb un format i una maquetació heretats de l’edició original d’Eliot, que es qüestiona i es qüestiona, creuant el literari, el fotogràfic, l’emotiv i el teòric. La fotografia, el paisatge, l’autor i el lector són aquí actors que s’alineen en un problema dialèctic que Fernando posa sobre la taula. Un crit de ràbia com el de 1922, aquest cop provocat pels devastadors efectes del canvi climàtic.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.