Voyage en pays du Clermontois

Títol: Voyage en pays du Clermontois
Autor: Israel Ariño
Editorial: Ediciones Anómalas
Nº pàgines: 120
Mesures: 31 x 24 cm
Tractament de color: Clara Gassull
Disseny: underbau
ISBN: 978-84-09-12883-9

35.00

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Dins el marc d’una residència de creació a Diaphane, pôle photographique en Hauts-de-France, el fotògraf Israel Ariño va recórrer, entre juny de 2017 i desembre de 2018, el territori de Clermontois sota el prisma de les seves estacions, enfrontant-se a l’imprevisible atzar de la marxa i al desig de fotografiar espais intermedis que l’intrigaven. Ariño fa oscil·lar la nostra memòria dels llocs entre el reconeixement geogràfic i el qüestionament temporal, amb unes imatges que interroguen el passat al mateix temps que reflexionen sobre el seu futur. El treball del color és aquí un element de transfiguració, a voltes pervers, que ens impulsa a replantejar-nos la nostra percepció del territori, a subvertir la realitat, i, en definitiva, a poetitzar-la.

Aquest treball ha estat publicat gràcies a Diaphane, pôle photographique en Hauts-en-France. Ha rebut també el recolzament i la participació de la Galerie VU i de Grisart.

Israel Ariño (Barcelona, 1974). Llicenciat en Belles Arts. A partir de 2001, s’instal·la definitivament com a professional en la fotografia, repartint el seu temps entre la docència, el seu treball com a editor a Ediciones Anómalas i la produccio d’obra personal. La seva obra – present en nombroses col·leccions públiques i privades- s’exposa regularment a Espanya i França. Està representat per la Galerie VU de Paris.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.