La gravetat del lloc

Títol: La gravetat del lloc
Autor: Israel Ariño
Editorial: Ediciones Anómalas
Nº pàgines: 120
Mesures: 32 x 24 cm
Disseny: underbau
ISBN: 978-84-09-12882-2

35.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

La nit és sublim, el dia és bell. Emmanuel Kant

 La gravetat del lloc és un projecte realitzat en el marc d’una residència de creació en el Domaine de Kerguéhennec, a la Bretanya francesa. Kerguéhennec és un centre d’art contemporani que conté més de 30 escultures instal·lades al bell mig del paisatge. És un lloc carregat de memòria i de significat on altres artistes ja hi ha deixat la seva petja.

La sèrie explora el concepte de lloc com a eix de vinculació emocional a través de la foscor, del límit del representable i de la percepció de la realitat. La nit apareix com a objecte de descobriment, misteri i plaer, com un espai jeroglífic que ens porta a imaginar alguna cosa més del que realment veiem. Ens endinsem en el terreny del mental, del imperceptible, de la descoberta.

És, en definitiva, una proposta més sensorial que raonada, repleta d’elements intangibles que apareixen i desapareixen de manera paulatina a mida que es van pasant les pàgines.

Aquest treball ha estat publicat gràcies a la participació del Département du Morbihan en el marc d’una residència de creació d’Israel Ariño al Domaine de Kerguéhennec a l’octubre i novembre de 2016. Ha rebut també el recolzament i la participació de la Galerie VU i de Grisart.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.