Son Boter. Joan Miró

Títol: Son Boter. Joan Miró
Autor: Rif Spahni
Editorial: Ediciones Anómalas
Nº pàgines: 72 + 10 postals
Mesures: 12 x 17 cm
Text: Gustavo Martín Garzo
Disseny: underbau
ISBN: 978-84-09-11293-7

20.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

“Aquestes fotografies ens diuen que una taca pot ser l’ombra que projecta el sol en colar-se per la ranura d’una porta, la llum que es filtra entre les branques d’un arbre, o les restes de pintura que un pintor deixa sobre el sòl. El pintor és Joan Miró, i el lloc en què les fotografies van ser preses és el seu taller a l’illa de Mallorca. Rif Spahni ha registrat amb la seva cambra les petjades que Miró va deixar en les parets i el sòl d’aquest taller. Com les taques del nen, aquestes petjades són una marca que separa, però també el lloc on el món comença a aparèixer. Un lloc de visió.”

Gustavo Martín Garzo, del texto del libro

Son Boter, una casa rural típica mallorquina del s. XVIII, és l’edifici més antic de la Fundació Miró a Palma. Joan Miró va comprar aquesta casa, el seu segon estudi a Mallorca, amb el premi Guggenheim que va rebre per la creació de Mur du soleil and Mur de la lune per a l’edifici de la UNESCO a París.

Rif Spahni va iniciar aquest projecte al 2012 atret per la força creativa de l’estudi Son Boter. Fotografies, algunes de petits detalls i objectes que a través de la mirada del fotògraf ens revelen instants del passat i per un instant ens sembla tornar a veure a Joan Miró treballant al seu estudi.

Al 2018 en Rif va tornar a l’estudi per continuar el seu treball, aquesta vegada a través de les empremtes i restes de pintura al terra de l’estudi.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.