The Castle - Federico Clavarino

Títol: The Castle.
Editorial: Dalpine.
Autor: Federico Clavarino.
Any de publicació: 2016.
Disseny: Federico Clavarino & Tres Tipos Gráficos.
Pàgines: 160.
Mides: 29.7 x 21 cm.
Edició de 850 copies.
ISBN 978-84-608-5359-6.

38.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Més enllà d’un grup de nacions o una àrea geogràfica, Europa pot ser entesa com una idea o un conjunt d’idees. La idea d’Europa informa i impulsa la història d’una part considerable del nostre planeta, des de l’antiga Grècia, passant per l’Imperi Romà i les grans potències colonials, fins al dia d’avui. Aquesta sèrie de fotografies busca trobar les petjades que aquestes idees deixen sobre la superfície de les coses i de les persones d’Europa, així com en els murs de les seves ciutats, en les vitrines dels museus en els quals es conserva la seva història, en les maneres de vestir-se, moure’s i produir de la gent, i en les barreres que s’alcen per a definir i defensar els confins dels seus territoris. The Castle és un edifici construït per imatges i es compon de quatre parts. El primer capítol, “The Dead”, es refereix al seu modern mite fundacional: els esdeveniments que condueixen cap a l’ordenament de l’Europa contemporània. El segon capítol, “The Organizing Principles”, té a veure amb com s’articulen el poder i l’autoritat que estan en la base de les societats europees. El tercer, “The Castle”, explora l’edifici resultant, evidenciant els seus elements de separació i control. Finalment, el quart i últim capítol, “At Twilight”, és alhora una profecia i una crida.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.