Petricor

Títol: Petricor
Autor: Joaquín Bas Ros
Editorial: Autoeditat
Mesures: 18 x 27 cm
Nº pàgines: 84
Enquadernació: Tapa dura cosida
ISBN: 978-84-938591-2-1

25.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Petricor conté la selecció de les fotografies de major interès visual preses de llogarets deshabitats o el que queda del que van ser els seus habitatges, així com de les quals en l’actualitat encara viuen uns pocs supervivents de l’oblit. D’aquests llocs i els seus herois de la resistència a l’abandonament, les fotografies volen reflectir la seva quotidianitat en la resignació o esperança. Les fotografies de Petricor pretenen deixar testimonis del desistiment que l’Administració té de les necessitats de la vida rural més indefensa i pitjor tractada històricament.

Les 65 fotografies en color mostren l’erròniament anomenada Espanya buida, alguns dels seus racons, on el temps encara no s’ha emportat el record de la vida que va haver-hi en ells, i als seus protagonistes oblidats, els quals saben que la seva mort es portarà també als seus senzills i solitaris pobles. Les 65 fotografies van ser realitzades per Joaquín durant el pelegrinatge que van realitzar ell i la seva esposa Teresa durant tres anys, acompanyats per la seva abnegada i fidel “Pelegrina”.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.