Paula Anta

Títol: Paula Anta
Autor: Paula Anta
Editorial: Nocapaper
Edició: 2011
Nº pàgines: 164
Enquadernación: Rústica
ISBN: 978-84-949859-4-2

28.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Catàleg retrospectiu de l’obra de Paula Anta editat amb motiu de l’exposició del Centre d’Art de Alcobendas. Artista i fotògrafa espanyola, centra el seu treball en la relació entre la naturalesa i l’artificialitat unida a les estructures creades per l’home. És una viatgera global que converteix la seva mirada en art. Les seves fotografies estan carregades de poesia i suggereixen absència però, alhora, evoquen una presència inquieta i reflexiva. La seva sensibilitat es contagia i atrapa a l’espectador. El seu llenguatge fotogràfic presenta una coherència narrativa en estar estructurat en sèries, que es componen de dones, espais, paisatges i naturaleses obertes o tancades, reals o fictícies, mantenint un especial interès per la naturalesa i el món vegetal, mostrant l’essència del seu elaborat procés creatiu.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.