El paraíso de los creyentes

Títol: El paraíso de los creyentes
Autor: Alberto García-Alix
Editorial: La Oficina
Enquadernació: Rústica amb sobrecoberta de plàstic
Nº pàgines: 112
Format: 215 x 215 mm
Edició: 2011
ISBN: 978-84-937948-9-7

 

35.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

El paraíso de los creyentes, l’edició dels quals inclou l’obra original en format DVD, és l’últim projecte d’Alberto García-Alix, en el qual planteja una reflexió sobre el valor de la imatge i la paraula.

Una selecció de seixanta-vuit fotografies (retrats, autoretrats, arquitectures i paisatges) s’acompanyen amb els textos que constitueixen el guió complet d’aquesta obra audiovisual.

Text i imatge teixeixen diferents fils narratius mitjançant els quals no és possible dilucidar «si el que diu García-Alix és el que veu, o si el que veu és el que calla» i componen un relat personal, confrontant absència i presència, realitat i representació, en el qual l’artista retrata i s’autoretrata, al mateix temps que s’endinsa, mitjançant un exercici d’apropiació narrativa, en l’univers literari de Céline i Conrad.

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.