Paralax - La fotografia de Michael Dunev

Títol: Paralax – La fotografía de Michael Dunev.
Publicat per Ediciones Polígrafa, SA (Barcelona).
Primera edició de 1000 exemplars el juliol del 2015.
ISBN 978-84-343-1326-2.
Edició bilingüe en anglès i castellà.
Enquadernació en tela, tapa dura amb sobrecoberta.
28 x 28 cms.
208 pàgines.

50.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Monografia presentada en quatre seccions: Waypoints, Liquid, Passages, i Nightmoves que ofereix una visió fotogràfica de llocs on l’autor a viscut o passat llargues i repetides estades que tracen el seu desenvolupament personal en el camp de fotografia des de 1970.

Fotografies i textos de Michael Dunev.

Textos addicionals de Michael Kenna, fotògraf britànic resident als EUA; Robert Flynn Johnson, Comissari Emèrit del Fine Arts Museum de San Francisco i autor de nombrosos llibres de fotografia anònima, incloent Anonymous i The Face in the Lens; Stuart Denenberg, Marxant d’art, comissari d’exposicions i escriptor amb galeria a Los Angeles, Califòrnia representa el llegat de Kahlil Gibran, l’autor libanès-nord-americà del Profeta.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.