Pagode russo - Iatã Cannabrava

Títol: Pagode russo.
Editorial: Editora Madalena.
Autor: Iatã Cannabrava.
Ciutat de publicació: São Paulo.
Any de publicació: 2014.
Tamany: 24x16cm.
ISBN: 9788565709071.

30.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Disponibilitat: En estoc

Iatã Cannabrava va viatjar a Rússia el 1985 per participar al Festival Mundial de Joves i Estudiants per la Pau Mundial. Va ser testimoni del començament del final de la Guerra Freda i del desmantellament del teló de ferro. El resultat d’aquest viatge, la seva primera sessió de fotos, ara es pot veure al llibre Pagode russo. Les 47 fotografies, ara reunides, són un recorregut cromàtic per la ciutat de Moscú. Lluny de ser un llibre històric, Pagode russo confon el que seria passat, present o futur en imatges congelades. Realitzat fa gairebé 30 anys, l’assaig presenta l’estil que acompanya l’obra del fotògraf: la mirada dirigida a escenes urbanes, temes comuns, persones senzilles, on l’ordinari és més important i el banal val més que l’especial.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.