Miguel Rio Branco - Photographic Works 1968-1992

Títol: Miguel Rio Branco – Photographic Works 1968-1992.
Editorial: RM.
Autor: Miguel Rio Branco.
Enquadernació: Pasta dura.
Pàgines: 120.
Mides: 19 x 26 cm.
Idioma: ING/FRA.
ISBN: 978-84-17975-43-2.
Any de publicació: 2020.

35.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Les fotografies de Miguel Rio Branco, com apunta Jean-Pierre Criqui en el text que acompanya el centenar d’imatges que constitueixen l’obra, «ens proposen un ampli catàleg de subjectes, reunits sota una mirada sensible a la transmutació estètica dels motius més humils o els més vils. (Baudelaire, sobre el drapaire en Els paradisos artificials, 1860: “Tot el que la gran ciutat ha rebutjat, tot el que ha perdut, tot el que ha menyspreat, tot el que ha trencat, ell ho cataloga, ell ho col·lecciona.
Recopila els arxius de la depravació, el cafarnaüm de les deixalles. Fa una classificació, una elecció intel·ligent. Recull, com un avar un tresor, les escombraries que, deglutides per la divina Indústria, tornaran a ser objectes d’utilitat o de gaudi.”) L’excés és el que caracteritza aquí el subjecte, en aquesta “asfíxia” de la qual Miguel Rio Branco parla sobre la fotografia: excés de la vida que s’agita en tots els sentits, i de la mort en el treball que representa el seu revers inseparable.»
Publicat per RM + TOLUCA EDITIONS + Le Bal.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.