Lucha libre. Retratos de familia - Lourdes Grobet

Títol: Lucha libre. Retrato de familia.
Editorial: RM.
Autor: Lourdes Grobet.
Enquadernació: Pasta dura.
Pàgines: 64.
Medidas: 16.5 x 23 cm.
Idioma: ESP.
ISBN: 978-84-92480-42-5.
Any de publicació: 2009.

29.00

Estamos trabajando en nuestra web, de momento no es posible comprar libros través de nuestra tienda online. Para cualquier consulta escríbenos a info@artslibris.cat

Puedes reservarlo en info@artslibris.cat

Des de molt petita, Lourdes Grobet s’interessà per l’espectacle de la lluita lliure mexicana. És l’única dona que ha treballat sobre el tema —al llarg de més de 25 anys—, i amb la seva mirada ha anat captant la màgia d’aquest apassionat esport, del qual se’n parla molt i se’n sap molt poc, ja que es tracta d’un món a part, especial, admirat, però incomprès.
Aquests guerrers necessiten la seva disfressa, ja que el seu aspecte no és només una bella guarnició característica del context propi de la lluita lliure, sinó també una arma per desconcertar, enlluernar, espantar i “güamearse” al contrincant. Guerrers alterats pel sublim plaer d’assumir-se, estoicament, “anònims”, la seva vida pública podrà ser una llegenda coneguda, però la seva vida privada ha de ser un secret, doncs la seva epopèyica fantasia confronta al disseny ambiental normal quotidià amb particular misteri.
En aquest fascinant llibre, l’assídua de les arenes s’endinsa en la vida privada d’aquests ídols, en les seves llars, els seus llocs de reunió i les celebracions dels històrics gladiadors del ring. Cada lluitador ens porta al límit del seu personal misteri.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.