Lucien Hervé. España blanca y España negra

Títol: Lucien Hervé. España blanca y España negra
Autor: Lucien Hervé
Editorial: Turner
Mesures: 21 × 21 cm
Nº pàgines: 48 / 84 / 112
Idioma: Espanyol i anglès
ISBN: 978-84-17866-01-3

24.00

Disponibilitat: En estoc

L’arquitectura popular espanyola i el monestir d’El Escorial sota la mirada de Lucien Hervé.

Lucien Hervé (1910-2007) va ser un dels grans fotògrafs d’arquitectura del segle xx. Els seus patrons metodològics i conceptuals es van veure reflectits en la seva obra, que inclou una prolongada col·laboració amb Le Corbusier.

En 1958 va posar en marxa el projecte d’un fotolibro sobre el monestir d’El Escorial per encàrrec de l’editorial RM de Barcelona, i un any després, durant un viatge per Espanya, va sorgir un segon encàrrec sobre l’arquitectura popular mediterrània. Encara que van quedar inèdits, tots dos treballs van ser objecte de constant revisió per part del fotògraf al llarg de la seva vida.

Seixanta anys més tard, es publiquen tots dos fotolibros precedits dels textos especialitzats dels arquitectes Javier Mosteiro i Marco Iuliano. Completa la publicació un volum en el qual Iñaki Bergera i l’historiador d’art Horaci Fernández ens ofereixen una panoràmica de la vida de l’artista i indaguen en la relació que existeix entre aquests dos projectes.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.