Geometry of light

Títol: Geometry of light
Autors: Luftwerk & Iker Gil
Editorial: Mies van der Rohe
Mesures: 16,5 x 24 x 0,5 cm
Nº de pàgines: 28
Format: Rústica amb grapes
Data de publicació: 2020

7.50

Disponibilitat: En estoc

Geometry of Light és una intervenció que genera una experiència global concebuda com una lent contemporània per al Pavelló Mies van der Rohe que actua destacant i ampliant-ne els materials i les característiques arquitectòniques. Servint-se de la llum i el so Geometry of Light crea una nova capa interpretativa que abarca des dels elements primaris de l’arquitectura, fins el pla quadriculat, els plans verticals i la seva materialitat.

Focalitzada en la quadrícula del plànol del Pavelló, una retícula de llum projectada anima el sòl de travertí que s’estén més enllà de les parets de vidre emmarcades en acer per accentuar l’espai fluid a mesura que penetra i s’escampa per l’interior i l’exterior. La manera com la llum és projectada i la situació espacial dels sons destaca i altera la nostra percepció dels elements essencials del Pavelló i de la seva planta oberta i en magnifica la il·lusió de límits físics i materials.

Les projeccions animades es fan coreografia per rastrejar, ressaltar i alterar la composició del Pavelló al so de la peça que Oriol Tarragó ha creat a mida en resposta directa a la modulació de l’espai del Pavelló per oferir-ne una lectura sonora immersiva. D’aquesta manera, junts, aquests elements de llum i so conflueixen -unificant i desvinculant l’espai físic i perceptual- en una nova i alterada percepció i interpretació del Pavelló Mies van der Rohe.

Relacionados

Suscríbete al newsletter ArtsLibris 

ArtsLibris in English
will be available shortly

Els continguts de ArtsLibris en català estaran disponibles en breu

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso que haces de nuestro sitio web. Puedes autorizar el uso de todas las cookies pulsando el botón «Aceptar» o obtener más información sobre cómo configurarlas, o rechazar su uso.